MALATYA / DARENDE - Irmaklı İlkokulu

Irmaklı İlkokulu

IRMAKLI MAH. IRMAKLI SK. NO 1 DARENDE / MALATYA
Vizyon
Biz öğrencilerimizi milli eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda kendi kendine yetebilen, öz değerlendirme yapabilen, öz yönetim sahibi, özgün düşünebilen, üreten, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmektir için varız.
Misyon
Okul veli bütünleşmesiyle eğitim-öğretim, çalışanlar arası ilişkiler, çevre düzenlemesi ve sosyal faaliyetleriyle saygın okullar arasında yer almaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
08:30 - 14:50 (7 Ders Saati)
Ulaşım
Öğretmenlirimiz okulumuza ilkokul ve ortaokul şeklinde kendi araçlarıyla ( kendi aracınızın olması gerekmiyor) günlük geliş gidiş yapmaktadır. Köyümüzde öğretmenlerimizin kullanabileceği lojman bulunmamaktadır..
Yerleşim Yeri
Irmaklı köyü adını içinden geçen Tohma çayından almıştır. Çok verimli toğrağı olduğundan Darende´nin Çukurovası olarak bilinir. Köyün nüfusu yaklaşık 1400´ dür. Köyde bir İlkokul-Ortaokul, personeli halen çalışmakta olan bir sağlık evi, imamı halen çalışan ve lojmanı olan bir cami, köy evi, faal durumda olan kız Kur-an kursu ve faal olmayan erkek Kur-an kursu ve lojmanları, üç tane bakkalı, bir tane kahvehanesi ile düğün-mevlit ve taziye salonu bulunmaktadır.
İl Merkezine 110,ilçe Merkezine 13 km uzaklıktadır.